A la carte

Voorgerechten
Dagsoep
10 €
Carpaccio van rund
18 €
Karnemelkstampers, gepocheerd ei, handgepelde garnalen, mousseline
18€
Gerookte zalm met z’n klassieke garnituur
21 €
Garnaalkroketten, garnalenmayonaise, gefrituurde peterselie
19 €
Gebakken eendenlever, bloedworst, chutney van mango, portosaus
25 €
Truffelrisotto met coquilles en bruine kastanjechampignons
23 €
Hoofdgerechten
Kabeljauw op Oostendse wijze
34 €
Sliptongen, verse tartaarsaus
28 €
Zeebaars met truffelrisotto, groene asperges, mange-tout en kreeftensaus
28€
Iberico varkenskroon Blackwell
 29 €
Schorsvel Bordelaise
27 €
Argentijnse filet mignon *
27 €
Rib-eye Slaney Valley prime Irish beef *
33 €
Cote a l’os, Belgisch rund (2 pers.) *
  65 €          
Cote a l’os  Holstein, Polen (2 pers.) *
75 €

 

*Geserveerd met verse frietjes, kroketjes of aardappelgratin en bearnaise-, peperroom- (concasse) of champignonsaus
Desserts
Sabayon, rood fruit, vanille-ijs
10 €
Creme brulee
10 €
Tarte tatin, vanille-ijs, kletskop
10 €
Chocolademoelleux, vanille-ijs, speculaas
10 €
Crepes suzette
10 €
Dame blanche
10 €