A la carte

Voorgerechten
Kaaskroketten, gefrituurde peterselie
15 €
Carpaccio van rund
18 €
Karnemelkstampers, gepocheerd ei, handgepelde garnalen, mousseline
18€
Garnaalkroketten,  gefrituurde peterselie
18 €
Gerookte zalm klassiek
20 €
Gebakken eendenlever, bloedworst, chutney van mango, portosaus
25 €
Truffelrisotto, coquilles
20 €

Hoofdgerechten

Heek, spinazie, puree, dijonaisesaus
25 €
Sliptongen, verse tartaarsaus
26 €
Truffelrisotto,  mange-tout en champignons (vegetarisch)
+ coquilles (+ 12€)
18€
Varkenssnede Duroc d’Olives, pickles
22 €
Piepkuiken, zuiderse groenten, dragonsaus
23 €
Argentijnse filet mignon *
27 €
Cote a l’os, Belgisch rund (2 pers.) *
  65 €          

 

*Geserveerd met verse frietjes of kroketjes en bearnaise-, peperroom- (concasse) of champignonsaus
Desserts
Sabayon, rood fruit, vanille-ijs
10 €
Panna cotta van witte chocolade met gebakken pruim
10 €
Chocolademoelleux, vanille-ijs, speculaas
10 €
Dame blanche
10 €