A la carte

Voorgerechten
Pompoensoepje
10 €
Carpaccio van rund
18 €
Karnemelkstampers, gepocheerd ei, handgepelde garnalen, mousseline
18€
Garnaalkroketten, garnalenmayonaise, gefrituurde peterselie
18 €
Wildpate met vijgenconfituur
17 €
Gebakken eendenlever, bloedworst, chutney van mango, portosaus
25 €

Hoofdgerechten

Gegrilde grietfilet, bloemkool, kerstomaat, puree, dijonaisesaus
29 €
Sliptongen, verse tartaarsaus
26 €
Truffelrisotto,  mange-tout en champignons (vegetarisch)
+ zeebaars (+ 6€)
21€
Fazant met z’n garnituur
29 €
Lamskroon, boontjes, geroosterde bloemkool, rozemarijnsaus
29 €
Piepkuiken, zuiderse groenten, dragonsaus
22 €
Argentijnse filet mignon *
27 €
Cote a l’os, Belgisch rund (2 pers.) *
  65 €          

 

*Geserveerd met verse frietjes of kroketjes en bearnaise-, peperroom- (concasse) of champignonsaus
Desserts
Sabayon, rood fruit, vanille-ijs
10 €
Panna cotta van witte chocolade met gebakken pruim
10 €
Chocolademoelleux, vanille-ijs, speculaas
10 €
Dame blanche
10 €